samen kom je verder

Kom naar ons Open Huis op 19 januari 2021 en ervaar zelf waarom onze leerlingen zo enthousiast zijn over RSG Slingerbos!

Wil jij het beste uit jezelf halen?
Zoek jij een veilige, moderne school met uitstekende begeleiding?

 

RSG Slingerbos is bijzonder

Je krijgt volop uitdaging en alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze locatie in Harderwijk biedt een complete onderbouw én bovenbouw voor mavo, havo en vwo. 

Op RSG Slingerbos kies je tussen regulier onderwijs en Gepersonaliseerd Leren (GPL). Bij beide routes staat jouw ontwikkeling voorop, maar bij GPL kan je iets meer zelf invullen.

Wil je iets extra’s? Op RSG Slingerbos hebben we ook een Sportklas, Technasium, Tweetalig Onderwijs of Kunstbreed. Superleuk! Maar een extra is niet verplicht. 

Kom tijdens ons Open Huis de locatie bekijken en sfeer proeven! We zijn trots op onze school en zetten onze deuren open om te komen kijken en om met leerlingen en docenten te spreken! 

je bent van harte welkom

Ons Open Huis is op dinsdagavond 19 januari 2021 van 18.30 tot 21.00 uur.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom RSG Slingerbos | Levant? En wilt u zeker zijn van de juiste keuze voor uw zoon of dochter? Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief en wij houden op de hoogte.